vertaalbureau eurotaal - ouderwetse service

 
Uw vertaling grondig onder de loep
Elke vertaling wordt aan een zorgvuldige woord-voor-woord controle onderworpen en niet alleen door de vertaler zelf. Ook de revisoren van ons vertaalbureau nemen uw vertaling nog eens grondig onder de loep. E.e.a. vormt niet alleen een onderscheidende factor, maar weerspiegelt tevens de hoge kwaliteitseisen, die wij aan onze vertalingen stellen.
Vertalen met persoonlijke service

Bij ons vertaalbureau in Hilversum is de klant nog steeds koning en bent u verzekerd van persoonlijke service en aandacht. Zo kunt u in het verlengde van het vertaaltraject profiteren van onze gratis serviceronde. Hierbij kunnen binnen 1 week na aflevering van de vertaling kleine wijzigingen gratis worden aangebracht. Ook kunt u gratis gebruik maken van ons taaladvies en corrigeren wij op wens de in uw brontekst ingeslopen fouten. Ouderwetse service!

Vertalen bij ons geen routine werk
Vertaalservice rond de oude stempel!

De professionele vertalers van ons vertaalbureau zijn één voor één sterk betrokken bij hun werk. Bovendien dragen het persoonlijk contact en onderling overleg met al onze vertalers bij tot een prettig werkklimaat, waarin zij de perfecte vertaling kunnen leveren.

 
 Mail uw vragen naar info@eurotaal.eu of stuur deze vrijblijvend via oncontactformulier.