vertaalbureau eurotaal - klanten over ons vertaalbureau...

 

Klanten over de vertalingen van ons vertaalbureau

    Er zijn relaties die je aangaat voor het leven.....Met vertaalbureau Eurotaal en speciaal met Renate Burré hebben wij in de afgelopen jaren zo’n relatie ontwikkeld. Ons eerste contact was in 1995, een uiterst prettige kennismaking waarbij het ons direct duidelijk was dat we te maken hadden met een gedreven groep mensen met een grote liefde voor hun vak. Deze liefde voor hun werk, de hoogwaardige kwaliteit van de geleverde vertalingen alsmede de flexibele en klantgerichte opstelling maken dat Eurotaal voor ons een fijne en betrouwbare partner is. Kwaliteit + Vertaal = Eurotaal .....voor nu en in de toekomst.
 
Evert Temminck, ceo en president of humexx international - www.humexx.com
.
    Vertalen is geen pure taalkwestie; het gevoel moet kloppen.....Van vertaalbureau Eurotaal hebben wij geleerd wat vertalen eigenlijk inhoud: niet het vertalen van woorden, maar het interpreteren van een document en dat opnieuw formuleren voor een heel andere doelgroep in het spraakgebruik van het doelland. Onze Duitstalige website bijvoorbeeld komt dankzij Eurotaal niet 'vertaald' over en is helemaal toegesneden op het kritische Duitse publiek. Daar komt heel wat méér bij kijken dan een taalkundig correcte vertaling. Renate Burré eist dat je een 'vertaling' heel serieus te neemt, en een andere weg is er eigenlijk ook niet.
 
Joep Geelen, creative director FindYourLogo.com - www.findyourlogo.nl
.
    Wij zijn een jaloeziebedrijf met ook veel zakelijke contacten in Engeland, Duitsland en Zwitserland. Wij weten als geen ander hoe belangrijk specialisme is en hoe belangrijk het is om dingen met een gerust hart uit te kunnen besteden, zonder er naar om te hoeven kijken. Vertaalbureau Eurotaal is voor ons dé partner om onze correspondentie, flyers en website te laten vertalen. Het gebeurt snel, vakkundig, ze hebben kennis van verschillende vakjargons. Er wordt aandacht en zorg en nazorg aan de opdrachten besteed, waardoor wij er zeker van zijn dat onze boodschap in de juiste toon bij onze (potentiële) klanten komt. Dat is immers toch waar het om gaat??......
 
Suntex jaloeziefabriek b.v. – Vincent Baal - www.suntex.nl
.
    Al jaren werken wij samen met Eurotaal als vertaalbureau voor onze juridische vertalingen. Goed, snel en betrouwbaar zijn de woorden die bij de service van Eurotaal passen. 
 
Consultants Europe bv, Weesp  - www.ce-marking.nl
.
    Eurotaal is flexibel, professioneel en werkt altijd strak voor de deadlines. Precies wat we nodig hebben, als internationaal bedrijf met meerdere magazines in meerdere talen.
 
Discover Publisher BV, Amsterdam
.
 
                                                                                                                                                                                 Terug